ZOZNÁMTE SA, HOLOKOLO. alebo AKO VZNIKLA NAŠA VLASTNÁ KOLEKCIA

Tagy:
ZOZNÁMTE SA, HOLOKOLO. alebo AKO VZNIKLA NAŠA VLASTNÁ KOLEKCIA >

Každý kúsok cyklo výbavy by mal riešiť nejaký jazdcov problém. Funkčnosť a kvalita práve na bicykli dostávajú nový význam, ktorý by mal byť dostupný pre každého nadšenca. Aj to nás naučilo 10 rokov skúseností na trhu s cyklo oblečením, ale aj samotné rozhovory s našimi priateľmi a vami, zákazníkmi.

S dôrazom na tieto hodnoty tak vznikala aj naša prvá vlastná kolekcia cyklo oblečenia Holokolo. Každý produkt bol navrhovaný s dôrazom na trvácnosť, efektivitu a radosť z jazdy. Nezáleží na tom, či ste profi pretekár alebo občasný jazdec.

Zimnú kolekciu sme pre vás začali pripravovať, ako inak, v lete J Vďaka dlhoročnej kooperácii s výrobcom cyklo oblečenia, ktorého produkty sme sami testovali už niekoľko rokov, nebolo o spolupráci na výrobe pochýb. Výber správnych partnerov bol skrátka kľúčový.

S ohľadom na detail a osobitný prístup tak v našej centrále v Bratislave vznikol aj malý produktový tím zložený z dizajnéra, produktovej špecialistky, marketérov, cyklistov. Našim cieľom bolo priniesť na trh cyklo oblečenie naozaj pre všetkých bikerov - srdciarov. Kolekcia teda vznikala tak, aby sa dala jednoducho zladiť a striedať, a to „svoje“ si v nej našli odvážnejší klienti ako aj nadčasoví minimalisti.

Nová kolekcia Holokolo pozostáva z jedinečných dizajnových kúskov – 9 zimných dresov, 2 dlhých bib nohavíc a rukavíc, ktoré je možné ľubovolne kombinovať. Dresy nájdete v 8 unisex prevedeniach doplnené aj o 1 čisto ženský strih, vo veľkostiach od XS až po 3XL. Je už len na vás, čo si vyberiete.

Funkcia snúbiaca sa s nadčasovým dizajnom, dostupná pre všetkých – presne taká mala byť značka oblečenia Holokolo. Pozrite si našu prvú vlastnú kolekciu tu a dajte nám vedieť, ako sa vám kúsky z nej páčia.