HOLOKOLO NA VLASTNEJ KOŽI>

Čo by ste urobili, keby sa vám znenazdajky ozvala značka, ktorej ste zákazníkom a oslovila Vás na spoluprácu? Čo keby ste sa mohli stať ambasádormi jej prvej vlastnej kolekcie,  vyskúšať si produkty na vlastnej koži a popri tom zažiť profesionálne fotenie? Presne to sa stalo niekoľkým našim klientom - cyklistom, ktorých sme oslovili, aby otestovali naše úplne nové dresy a nohavice značky Holokolo a strávili s nami deň plný zážitkov ?

Stretla sa tak naozaj zaujímavá partia ľudí, ktorých spája rovnaká vášen pre bicyklovanie. Zatiaľ čo niektorí s jazdením len nedávno začali, ďalší sa mu venujú roky, ba dokonca aj súťažne. Chceli sme, aby Holokolo obstálo pri všetkých typoch jázd bez ohľadu na vek, pohlavie či výkon cyklistu.

Aby bol náš tím kompletný, doplnili sme ho o skúsených profíkov – fotografa Petra Kubaľáka a videoprodukciu Z.matek studio.

Fotenie prebiehalo od skorého rána, kedy sa naši ambasádori prvýkrát zoznámili s kolekciou, vyskúšali si dresy aj nohavice a každý si vybral svojho favorita.

Bicyklovať sa začalo rovno s východom slnka a náš pelotón makal naplno. Aj keď je rola ambasádora naozaj lákavá a zaujímavá, našich jazdcov čakali pri fotení aj nové výzvy. Vyskúšali si napríklad jazdu za autom, z ktorého sa fotilo, fotenie v podzemí alebo na ulici, ktorá ešte nie je verejnosti otvorená (za čo veľmi ďakujeme skvelému tímu Nových Nív z HB Reavis). Veď čo by sme neurobili pre dobrý záber. Doslova - náš fotograf sa neváhal vyšplhať do výšky 10 metrov a fotiť tak našich modelov z nadhľadu!

O nové skúsenosti a zážitky naozaj nebola núdza. Presvečte sa o tom sami: