7 + 1 tipov na vianočné darčeky pre cyklistov

Tagy:
 7 + 1 tipov na vianočné darčeky pre cyklistov>

Vianoce sa opäť blížia, a tak prichádza čas vrhnúť sa do nakupovania darčekov. Niekedy sa inšpirácia objaví sama, inokedy vám nezostane nič iné, než nakúpiť ponožky a kozmetiku ako každý rok. Ak sa vaši blízki venujú cyklistike, spozornite. Máme pre vás niekoľko tipov, ktoré vám pomôžu zachrániť vianočný pokoj priamo teraz z vašej obývačky. Nemusíte sa tak stresovať v preplnených nákupných centrách s počtom darčekov, ktoré ešte treba vymyslieť a nakúpiť.

1. Oblečenie na bicykel

Vec, ktorá jednoznačne poteší každého milovníka cyklistiky, je bezpochyby nový kúsok do šatníka. Či už sa jedná o dres, kraťasy alebo bundu, určite s výberom nešliapnete vedľa. A ak sa bojíte nakupovať oblečenie ako darček kvôli zlému výberu veľkosti, vďaka predĺženej dobe výmeny tovaru do 31.1.2023 sa nemusíte báť, že by bola radosť skazená ihneď po vyskúšaní darovaného kúsku.

Cyklistický dres s krátkym rukávom - CONSCIOUS ELITE

Cyklistická zateplená bunda - 2in1 WINTER


2. Zimné cyklistické doplnky

Každý cyklista, ktorý si chce jazdu na bicykli užiť aj mimo letných dní, si nevystačí iba so základným oblečením na bicykel. Stále viac cyklistických vychádzok bude prebiehať v snehu a mraze, kvôli čomu každý iste ocení doplnky, ktoré ho v tomto počasí zahrejú. Či už sa jedná o funkčnú bielizeň, rukavice, návleky na ruky, na nohy alebo na tretry či čiapky a nákrčníky, týchto vecí nemá nikdy cyklista dosť.

Cyklistické návleky na tretry - INTENSO UL

Cyklistické rukavice dlhoprsté - ESTREMO WINTER

Cyklistická čiapka - THERMAL CAP

3. Prostriedky na údržbu bicykla

Oleje, čistiace prostriedky, ochranné prostriedky na rám kolesa, bombička na dofúkanie kolesa v prípade defektu alebo napríklad pumpa? A čo napríklad sada cyklistického náradia do dielne alebo len do vrecka? Takých vecí je vždy málo, o to viac sú potrebné v zime, keď je bicykel nutné umyť a namazať po každej vychádzke. Nielenže tieto darčeky urobia radosť, navyše vašim blízkym uľahčia prácu a ušetria čas, ktorý potom môžu stráviť s vami.

Mazivo - C3 DRY CERAMIC LUBE

Ochranný prípravok na bicykel - BIKE PROTECT

Cyklistické príslušenstvo - BIT AND RATCHET BOX

4. Svetlo

Ako sme si v predchádzajúcom článku povedali, pre bezpečné vychádzky na bicykli v jesennom a zimnom období je kvalitné predné svetlo a zadná blikačka úplný základ, bez ktorého už nie je vhodné vychádzať. Preto je práve toto vybavenie ideálnym darčekom ako pre obdarovaného, tak aj pre vás a váš vnútorný pokoj, že je váš blízky na bicykli vidieť aj pri zhoršenej viditeľnosti.

Svetlo - MICRO PRO 800XL

Svetlo - ZECTO DRIVE


5. Športová výživa

Ďalším tipom, ktorý môže urobiť športovcom radosť, je športová výživa. Či už sa jedná o energetické prípravky, ako napríklad tyčinky a gély, iontové nápoje, regeneračné nápoje, proteíny, alebo napríklad vitamíny a minerály, určite ich športoví nadšenci ocenia. A v kombinácii so štýlovou cyklistickou fľašou do zimy nielenže urobia radosť, ale tiež nenechajú športovcov trpieť smädom ani po príchode mrazivých dní.

Cyklistická výživa - ISOACTIVE 1320 g

Cyklistická výživa - ISOACTIVE 1320 g

Cyklistická fľaša na vodu - ICE FLY 650 ml

6. Prilba, okuliare

Pokiaľ máte pocit, že váš cyklista má jednu prilbu odjakživa, prípadne s ňou dokonca už aj spadol a neobmenil ju, je na čase, aby ste sa o jeho bezpečie postarali vy. Prilba po určitom čase stráca svoje vlastnosti, a tak by v prípadnom páde nemusela hlavu ochrániť. Ďalším vhodným darčekom sú kvalitné cyklistické okuliare, ktorým sa v prípade pádu nerozbije sklo, a tak nedôjde k poškodeniu očí. Čo je lepšie, ako svojim blízkym darovať zdravie?

Cyklistická prilba - AIR MASTER

Cyklistické okuliare - CRAVE

    7. Batoh, taška na bicykel

    Posledný tip, ktorý vám odporučím, je vhodný hlavne pre ľudí, ktorí používajú bicykel ako dopravný prostriedok do práce alebo do školy. Určite poznáte ten pocit, kedy veziete na chrbte batoh, ste pod ním spotení a bolí vás chrbát. Tak prečo svojim blízkym nedarovať trochu viac pohodlia? Nekvalitný batoh je možné nahradiť batohom cyklistickým, ktorý je na jazdu na bicykli pripravený odvetrávaním chrbta a ďalšími vychytávkami. Ďalšou možnosťou je batoh úplne nahradiť modernou taškou na riadidlá, vďaka ktorej bude jazda do práce rovnako pohodlná, ako akákoľvek iná jazda na bicykli.

    Cyklistický vak - M.U.L.E.®

    Cyklistická taška - CLEAN SHELTER 5L

    A ako bonus na záver – pokiaľ si nie ste istí, s čím by ste vašim blízkym vyčarovali najväčší úsmev na tvári, môžu byť práve legendárne ponožky doplnené o poukaz na nákup v obchode Holokolo ideálnym darčekom, ktorý poteší úplne každého.

    Darčeková poukážka 50 €