Ako vybrať cyklistovi ten správny darček

Tagy:
Ako vybrať cyklistovi ten správny darček>

Druhú adventnú nedeľu máme úspešne za sebou. Adventné vence so sviečkami zútulňujú naše domácnosti a spolu s vôňou ihličia, škorice a klinčekov vytvárajú tú pravú vianočnú atmosféru. Niektorí už majú darčeky pripravené od októbra, iní vystihli Black Friday a potom sme tu my, ktorí darčeky ešte stále kúpené nemáme. Zostaňte v pokoji, stále vám ostáva ešte množstvo času na výber toho správneho darčeka.

Osobne som si každý rok lámala hlavu čo s darčekmi. Neskôr som si uvedomila, že je dôležité človeku darovať niečo z jeho života, niečo, čo využije a bude s láskou a potešením užívať. Samozrejme aj sveter s vianočným motívom môže byť riešením, ale ak chcete byť o kúsok kreatívnejší a máte doma aktívneho cyklistu srdcom aj dušou, máte vyhraté.

Predtým, ako budete niečo kupovať, je dôležité overiť si veľkosť obdarovaného. A ako na to? Jednoducho zo šatníka vytiahnite cyklistickú bundu, dres alebo nohavice a skontrolujte veľkosť. Poprípade si môžete zobrať dres a odmerať dĺžku rukáva od golieru až po koniec a šírku pod rukávmi. S rozmermi vám môžu dopomôcť veľkostné tabuľky.

Ďalšou dôležitou pomôckou pri výbere darčeka je pozrieť sa na farbu a typ bicykla. Väčšina cyklistov si vyberá oblečenie najmä tak, aby im ladilo k bicyklu. Dôležitým faktorom je aj to, či jazdí na cestnom alebo horskom bicykli.

Výbornou pomôckou môže byť inšpirácia od druhých - rozkliknite si najpredávanejšie produkty, ktoré sa vám zobrazia na vrchu.

Pripravila som si pre vás pár typov na darčeky, ktorými potešíte každého cyklistu:

Funkčné prádlo UYN

Ak stavíte na značku UYN, zabezpečíte vášmu cyklistovi príjemnú jazdu v teple a suchu, nadštandardný komfort, najlepšie materiály a najprepracovanejšie funkcie pre amatérskych alebo profesionálnych športovcov. Jednoducho všetko v jednom, toto prádlo sa dá využívať pri všetkých možných športoch.

Tričká NU. by HOLOKOLO

Tričko z našej NU. by HOLOKOLO kolekcie zaručene poteší každého milovníka cyklistiky. Tričko sa dá využiť ako vo voľnom čase tak aj počas pracovnej doby. Táto kolekcia vznikla najmä pre tých, ktorí chcú svoju vášeň k cyklistike prezentovať aj mimo jazdenia. Tričká sa dajú dokonalo zladiť ku rifliam, saku, či sukni. Jednoducho na každý možný štýl.

Rukavice - CASTELLI CW 6.1 CROSS

Využívať sa dajú na každý chladný výjazd, či už na ceste alebo v teréne.Vedeli ste, že červená farba je tou najpopulárnejšou pri výbere bicykla, cyklistického oblečenia a doplnkov? Preto tieto unikátne cyklocrosové rukavice Castelli môžu byť pre vás vhodnou voľbou.

TERMO FĽAŠA - ELITE ICE FLY MTB 500 ML

Z vlastnej skúsenosti viem, že vám pri mínusových teplotách môže zamrznúť nápoj vo fľaši. Takáto fľaša sa v mrazivom počasí určite zíde každému jazdcovi.

FOTOCHROMATICKÉ OKULIARE TIFOSI – CRIT

Fotochromatické okuliare sa nezahmlia ani pri vrcholových športových výkonoch. Dokážu sa prispôsobiť aktuálnym svetelným podmienkam. Okrem iného zabezpečujú 100% ochranu pred škodlivými UVA a UVB lúčmi. V čiernej farbe môžu byť veľmi príjemným neutrálnym doplnkom každého cyklistu. Výhodou je určite aj unisex veľkosť.

SANTINI COLORE WINTER

Pri zimnej  výbave je dôležité, aby zabezpečovala dostatočný komfort aj v extrémnych podmienkach. Cyklistické sety sú navrhované tak, aby jednotlivé kusy oblečenia spolu perfektne ladili a fungovali. Ak stavíte na set, máte istotu, že jednotlivé kúsky budú nie len funkčné ale aj štýlové.

POUKÁŽKA

Ak si netrúfate vybrať darček a radšej prenecháte výber na obdarovaného, naše HOLOKOLO poukážky v hodnote 30 a 50 eur môžu byť skvelým riešením. Touto voľbou nič nepokazíte a vaša polovička si dokáže bez problémov vybrať svoju obľúbenú značku, farbu či veľkosť.

Dúfame, že sme vám uľahčili výber a nájdete svoj dokonalý darček, ktorý bude sedieť ako uliaty. Tak čo, vybrali ste si? Ak sa bojíte nákupu cez internet, stále môžete prísť na našu predajňu kde vám ochotne poradíme.