Novinka: Unikátne dresy s mapou Tour de France od autistického dizajnéra

Tagy:
Novinka: Unikátne dresy s mapou Tour de France od autistického dizajnéra>

Ako to vyzerá, keď sa spojí talent mladého autistického dizajnéra s láskou k jazde na bicykli? Napríklad tak, že vzniknú originálne cyklistické dresy. Nedávno sme spustili predaj novej limitovanej edície dresov Holokolo Elite, ktoré vznikli v spolupráci so značkou Maappi a na ktorých nájdete mapu Tour de France v tvare bicykla priamo z ruky Matěja Hoška, ​​mladého autistického umelca.

Tour de Maappi

Matěj miluje nielen kreslenie dopravných máp, ale patrí aj medzi nadšencov cyklistiky. Nie je náhoda, že sa dres Maappi Elite objavil na našom e-shope len nedávno. Dres zdobí potlač mapy v tvare bicykla, ktorú namaľoval Matěj pod značkou Maappi. Jednotlivé linky sú pomenované po slávnych cyklistických pretekoch. Stanice potom nesú mená najúspešnejších svetových cyklistov.

„Podielať sa na tvorbe cyklistického dresu bol pre mňa zážitok. Jazda na bicykli je mojou vášňou rovnako ako maľovanie. Jazdím na bicykli už od ‚detskej sedačky'. Pri jazde na bicykli si mama mohla oddýchnuť, pretože keď so mnou brázdila cesty, bol som pokojný a spokojný. Odvtedy spolu podnikáme cyklo výlety a upúšťame paru naďalej. Už sa tešíme, keď si dres oblečieme,“ hovorí k spolupráci Matěj.



Veľkosti pre všetkých, prémiový materiál a vychytávky

Dres zoženiete ako v dámskom, tak aj v pánskom prevedení. Navyše je k dostaniu aj vo väčších veľkostiach - vo veľkosti XS až 6XL pre mužov a vo veľkosti XS až XL pre ženy. Na výrobu dresu bol použitý rovnaký prémiový materiál ako pri novej Holokolo Elite kolekcii. Dresy sú vyrobené z vysoko elastickej tkaniny s maximálnou priedušnosťou.

Nechýbajú ani vychytávky ako napríklad YKK zips s ľahkým jazdcom a efektným zakončením, ktorý je navyše prekrytý látkou proti oderom, alebo tri vystužené zadné vrecká a špeciálne bočné skryté vrecko na zips. Vďaka talianskemu silikónovému zakončeniu MARC drží dres na mieste počas jazdy tak, ako má.

Tip: Prezrite si celú kolekciu Holokolo Elite.



Kto je Matej Hošek?

Matěj Hošek sa narodil v roku 2004 s poruchou autistického spektra. Vďaka svojej rodine sa však s osudom dokázal vysporiadať a našiel v sebe túžbu ísť cestou umenia. Obdivuje verejnú dopravu, vášnivo rád maľuje dopravné mapy, zaujíma sa o architektúru, design a výtvarné umenie. Keď práve nekreslí, vyráža von na bicykel.