Je lepšia vesta alebo bunda? Už nemusíte riešiť túto dilemu

Tagy:
Je lepšia vesta alebo bunda? Už nemusíte riešiť túto dilemu>

Holokolo prichádza so skvelou zimnou novinkou. Nová zimná bunda Holokolo 2v1 je skutočne všestranná zimná bunda, ktorú som mal možnosť otestovať a verím, že ju oceníte aj Vy pri viacerých zimných športoch.

Býva zvykom, že Holokolo prichádza každú novú sezónu s nejakou novinkou a inak to nebolo ani teraz. V túto zimu prichádzajú so zimnou bundou, pod ktorú stačí zvoliť správne funkčné oblečenie a športovec sa nemusí báť zimy. Už z názvu bundy "dva v jednom" vyplýva, že sa skladá z dvoch častí – bundy a vesty. Vo vnútornej časti sa nachádza odnímateľná prešívaná vesta. Bunda skutočne zabezpečí potrebnú ochranu pred chladným počasím pri rôznej aktivite.

Môj výber

Pre moje osobné testovanie som zvolil žltú reflexnú farbu, aby som bol dostatočne videný vo veľkosti XL. Výšku mám 190 cm a váhu 87 kg. Väčšiu veľkosť som si vybral z dôvodu potreby dlhších rukávov. Teplota pri testovaní bundy bola -6°C. Bundu som testoval pri zimnej turistike, behu a pri behu na lyžiach.

Zhodnotenie

Na tejto novej zimnej bunde hodnotím pozitívne tieto vlastnosti:

- skvelý dizajn bundy, skutočne sa vyrovná aj profi cyklistickým značkám,

- strih bundy aj vnútornej vesty je v štýle „slim fit“,

- cenovo je dostupnejšia ako bundy od konkurencie,

- predná časť je z priedušného materiálu, ktorý bol odolný voči vetru a zároveň aj voči vode (snehu),

- reflexné prvky na rukávoch, štýlové logo Holokolo na ruke, celkový vzhľad bundy zabezpečia potrebnú viditeľnosť, aby bol športovec vždy videný

- silikónové zakončenie v páse, ktoré udrží bundu na svojom mieste,

- tri zadné vrecká, dve šikovné predné vrecká a náprsné vrecko zabezpečia dostatok úložného priestoru na rôzne predmety, ktoré k športu potrebujete,

- vnútorné manžety rukávoch, ktoré chránia voči vetru a studenému vzduchu,

- zakončenie bundy má vysoký golier, ktorý dokonale ochráni krk proti vetru,

- zips je podšitý, čiže chráni pokožku pred podráždením či zadrhnutím pánskej brady,

Negatíva bundy:

- z osobného hľadiska by bunda mohla mať väčšieho bežca na hlavnom zipse bundy. V hrubých rukaviciach môže byť manipulácia náročnejšia.

Ak hľadáte aj vy funkčnú bundu, ktorá zabezpečí teplotný komfort aj v tomto chladnom zimnom období pre rôzne športy a nechcete byť naobliekaní ako snehuliaci, neváhajte a kliknite na stránky Holokolo a vyberte si tu správnu pre seba.