5 dôvodov, prečo vyskúšať zimnú kolekciu Gobik

Tagy:
5 dôvodov, prečo vyskúšať zimnú kolekciu Gobik>

Mladá španielska značka Gobik vznikla len nedávno v roku 2010. Značku bezpečne spoznáte vďaka výrazným farbám a čistým líniám. Tohtoročná zimná kolekcia sľubuje ten najlepší výkon v najťažších poveternostných podmienkach. Prečo by nemala táto značka chýbať vo vašom zimnom cyklo šatníku?

1. Jedinečný dizajn

Každý, kto sa cíti vo svete cyklistiky ako ryba vo vode, spozná oblečenie od značky Gobik hneď na prvý pohľad. Čisté línie, výrazné farby a široká ponuka unisex dresov, ktoré pristanú snáď naozaj každému, patria medzi hlavné poznávacie znamenia značky. Oblečenie pôsobí minimalisticky a ocenia ho najmä tí, ktorí nevyhľadávajú extravagantné vzorované kúsky, ale napriek tomu chcú na bicykli zažiariť. Za nás je to láska na prvý pohľad!

2. Záruka kvality

Značka Gobik používa na výrobu cyklooblečenia tie najkvalitnejšie materiály ako sú vetruodolná a vodeodolná Membrána DVStretch™ od spoločnosti Event® alebo extrémne jemná merino vlna, ktorá zaisťuje dokonalú reguláciu telesnej teploty bez ohľadu na počasie. Gobik sa navyše zaviazal k trvalému a udržateľnému rozvoju s použitím tých najvhodnejších materiálov.

3. Voda a vietor nemusia byť nutne nepriatelia

Tiež vás od jazdy na bicykli často odradí vietor a dážď? Dresy Gobik obsahujú membránu DVStretch™ od spoločnosti Event®, ktorá poskytuje ochranu proti vetru aj odolnosť proti vode a zároveň zaručuje dobrú priedušnosť a pružnosť. Hodí sa tak skvele na pravidelné výlety a tréningy.


4. Zostaňte v teple

Gobik využíva prémiové materiály pre maximálne pohodlie pri jazde aj za chladného počasia. V ponuke nájdete napríklad funkčné tričká vyrobené z obľúbenej Merino vlny, ktorá je známa svojou úžasnou schopnosťou termoregulácie a odvodu vlhkosti od tela.

Zateplená cyklistická bunda ARMOUR THERMAL používa na vonkajší plášť materiál Polartec® Neoshell®, ktorý sa vyznačuje svojou nepremokavosťou a priedušnosťou.

Z našej ponuky nohavíc značky Gobik odporúčame vyskúšať nohavice LIMITED 5.0 K10 s trakmi. Obsahujú cyklovložku K10 s dvojitou hustotou a bakteriostatickou tkaninou E.I.T Carbonium Flash.

5. Patentovaná vychytávka Gobik Retention System, vďaka ktorej nič nestratíte

Už vás nebaví sa počas jazdy neustále strachovať, či vám náhodou za jazdy niečo nevypadne z vrecka na ceste? Gobik Retention System je patentovaná vychytávka na dresoch, ktorá zaručí maximálne bezpečie vašim cennostiam. Môžete sa spoľahnúť, že vám nič nevypadne, či už idete na cestnom bicykli alebo MTB.