5 dôvodov, prečo vás značka Monton prekvapí

Tagy:
5 dôvodov, prečo vás značka Monton prekvapí>

1. Kombinácia materiálov DeanDot a DeanSilk pre maximálny komfort

Dresy Monton sú vyrobené z dvojice kvalitných materiálov DeanDot a DeanSilk, ktoré zaisťujú priedušnosť a pohodlie pri jazde na bicykli. Materiál DeanDot tvorí mäkká tkanina, ktorá odvádza pot, má chladiacu funkciu a antibakteriálne účinky vďaka špeciálnym bambusovým vláknam. Prémiová mäkká tkanina DeanSilk zase zaistí, aby sa dres natiahol a perfektne sedel na tele.


2. Vzory a farby, ktoré pristanú každému

Príjemné a zemité farby, z ktorých si vyberie každý a nechýbajú ani vzory pre tých, ktorí chcú byť na bicykli vidieť. Ten pravý dres od značky Monton môže mať každá žena aj muž.

Pre milovníkov jednoduchých, ale originálnych designov odporúčame napríklad dres Desert, Beach, Forest alebo Iceberg. Dámy zase ocenia dres Color Flow Lady alebo Water Flow Lady.

Dávate prednosť vzorom? Vyskúšajte dresy Scia. Pre dámy odporúčame zase dresy Sunflower Lady, Leopard Lady alebo Flamingo Lady.


3. Cyklo oblečenie aj pre drobnejšiu postavu

Nesedia vám často aj tie najmenšie veľkosti cyklistického oblečenia? Dresy Monton vám vďaka zúženému strihu padnú ako uliate. Vďaka elastickému materiálu sedia dresy skvele na tele a zároveň nebránia voľnému pohybu na bicykli.

Ženy si môžu zvoliť z veľkostí od XS po XL, muži dokonca od veľkosti S až po 3XL.


4. Praktické vychytávky

Oblečenie Monton vyniká svojou priedušnosťou, ľahkosťou a antibakteriálnym materiálom. Pohodlie vám zaručia bezšvové rukávy a silikónové zakončenie dresov. Dres tak po celú dobu jazdy zostane tam, kde má. Nechýba YKK® zips, ktorý je známy svojou kvalitou nielen medzi cyklistami. Na dresoch nájdete aj tri zadné vrecká a reflexné prvky pre bezpečnú jazdu.

Rovnako tak aj cyklistické nohavice Monton vám zaistia maximálne pohodlie vďaka kombinácii vhodne zvolených materiálov, silikónovému ukončeniu alebo vysoko kvalitným penovým cyklovložkám, o ktorých si rovno povieme v ďalšom bode.

 

Chcete si kúpiť oblečenie Monton za výhodnejšiu cenu? Pozrite si výhodné pánske a dámske sety na našom e-shope.


5. Ničím nerušená jazda vďaka kvalitným cyklovložkám

Značka Monton spolu s ďalšími poprednými výrobcami cyklooblečenia ako je Castelli alebo Santini ponúka viac druhov cyklovložiek, vďaka ktorým si užijete aj veľmi dlhé trate, ktoré si maximálne pohodlie na bicykli žiadajú. Zvoliť si môžete buď cyklovložku Monton Dolomiti PRO alebo Monton Urban+ Green.

Cyklovložka Monton Dolomiti PRO je vyrobená z peny s otvorenými bunkami. Skladá sa z dvoch vrstiev – prvá vrstva vyniká svojou elasticitou a pri jazde vám zaručí maximálnu ochranu. Druhá, o niečo hrubšia vrstva, vás pri dlhšej jazde ochráni pred odreninami. Priedušnosť a rýchloschnúci materiál sú samozrejmosťou.

Cyklovložku Monton Urban+ Green ocenia najmä začiatočníci, ktorí nejazdia dlhšie ako 4 hodiny denne. Jej anatomicky tvarované ventilačné kanály podporujú krvný obeh aj najviac namáhané časti sedacích svalov.

Nezabúdajte, že pod cyklistické nohavice už spodná bielizeň nepatrí a naopak táto kombinácia môže spôsobiť zdravotné problémy alebo nepohodlie. Cyklovložky sú preto designované pre priamy kontakt s pokožkou a kratšie jazdy tak zvládnete aj bez ochranného krému, ktorý býva inak častou nutnosťou.

Ako si vybrať správnu cyklovložku sa dočítate aj v tomto článku.