5 dôvodov, prečo si vybrať značku Alé

Tagy:
5 dôvodov, prečo si vybrať značku Alé>

Talianska značka Alé je medzi cyklistami obľúbená, nielen pre svoj osobitý dizajn a veľmi pohodlný materiál, ale aj pre ďalšie vychytávky a technológie, ktoré robia z jazdy na bicykli zážitok. Poďme sa spoločne pozrieť na päť hlavných dôvodov, prečo by oblečenie Alé rozhodne nemalo chýbať vo vašom cyklistickom šatníku.

1. Prémiová značka vhodná aj pre hobby cyklistov 

Talianska značka Alé, ktorá sa zrodila v roku 2013 vo Verone, rozhodne nepatrí len do šatníkov profesionálnych cyklistov. Značka je spojená s cyklistickou legendou - jej zakladateľom, profesionálnym belgickým cyklistom Eddy Merckxom. 

V ponuke cyklistického oblečenia Alé nájdete naozaj široký výber cyklistického oblečenia pre začiatočníkov aj pokročilejších cyklistov, ktorým záleží na kvalite a pohodlí. S Alé sa nemusíte obávať, že sa vaše oblečenie zničí, roztrhne alebo stratí priedušnosť niekoľko mesiacov po jeho kúpe. 

Celý proces výroby odevov, od návrhu až po expedíciu, prebieha výlučne v Taliansku v továrni neďaleko Verony s vlastným krajčírskym oddelením a moderným výskumným laboratóriom. Profesionálne aj amatérske tímy prispievajú svojou spätnou väzbou k vývoju nových dresov.


2. Extravagantné motívy pre tých, ktorí sa chcú odlíšiť

Keď sa povie Alé, väčšina cyklistov si túto značku automaticky spája s nápaditým dizajnom, ktorý zaujme na prvý pohľad. Ak ste cyklista, ktorý sa nebojí výrazných vzorov a farieb, siahnite po cyklistickom drese MEXICO, PR_R KENYA, PR-R TATOO alebo VERSILIA, v ktorom ľahko ukážete svoju osobnosť na bicykli. 

Pre ženy, ktoré sa neboja extravagancie, odporúčame dresy TIGER LADY alebo SKULL LADY. Náladu na jar si môžete navodiť s dresmi VERSILIA LADY, BUTTERFLY LADY alebo FIORI LADY

V našej ponuke dresov Alé nájdete aj jednoduchšie vzory, napríklad dresy DELTA, STARS alebo COLOR BLOCK. Pokiaľ ide o dámske oblečenie, ponúkame dresy CRYSTAL LADY alebo COLOR BLOCK LADY

3. Laserom rezané rukávy a iné vychytávky

Nie nadarmo sa hovorí, že dres Alé je vaša druhá koža. Dresy sú vyrobené z troch rôznych materiálov pre maximálnu funkčnosť. Na každý kus odevu sa používajú inovatívne tkaniny, ktoré spĺňajú požiadavky jednotlivých častí tela. 

Laserom strihané rukávy zaručujú dokonalé prispôsobenie a silikónová úprava zaisťuje, že dres zostane na svojom mieste počas celej jazdy. Dres je extrémne ľahký a priedušný a obsahuje antistatickú tkaninu Rap Dry Carbon na chrbte, na ktorej sú tri vrecká. Vďaka špeciálnej ochrane proti UV žiareniu a regulácii vlhkosti sú vhodné aj do teplejšieho počasia.

Cyklistické nohavice sú zakončené pohodlným silikónovým lemom a majú mäkký dvojitý pás z elastickej tkaniny. Vložky v cyklistických nohaviciach vždy zohľadňujú ženskú a mužskú anatómiu. Pre dámy a pánov ponúka spoločnosť Alé cyklistické vložky najvyššej kvality, ktoré sú vyrobené z elastického mikrovlákna. Vložka je priedušná po celej svojej ploche, aby zabezpečila maximálne pohodlie počas jazdy.

 

4. Vynikajúca viditeľnosť vďaka bezpečnostným prvkom

Výrazné farby nie sú len charakteristickým znakom cyklistického oblečenia Alé. Značka si potrpí aj na bezpečnostné reflexné prvky, vďaka ktorým budete neprehliadnuteľní. 

Dôkazom toho je napríklad vetruodolná cyklistická bunda IRIDESCENT WINTER, ktorú oceníte najmä v nepriaznivom počasí. Svetlý a reflexný vetruvzdorný materiál dodáva tejto bunde vzhľad "chameleóna" a tým aj výnimočnú viditeľnosť v noci. Tkanina je pokrytá sklenenými mikroguľôčkami, vďaka ktorým je bunda neprehliadnuteľná aj v tme. 

Reflexné prvky nájdete na dresoch a bundách, ako aj na nohaviciach alebo doplnkoch.

5. Značka, ktorá má aj ženskú dušu

Značka Alé je známa podporou mnohých profesionálnych ženských tímov. Dámskej kolekcii preto venujú naozaj mimoriadnu starostlivosť. Napríklad spoločnosť Alé vyvinula vlastné cyklistické vložky, ktoré sú určené špeciálne pre ženy. Rovnako sa zameriava na vývoj strihov a detailov určených špeciálne pre ženské telo. V kolekcii Alé sa kladie dôraz aj na dizajn a množstvo módnych farieb, ktoré si vo svete cyklistickej módy rozhodne zaslúžia vašu pozornosť.