5 dôvodov, prečo sa oplatí investovať do značky UYN

Tagy:
5 dôvodov, prečo sa oplatí investovať do značky UYN>

Horúce letné počasie môže niekedy jazdu na bicykli poriadne znepríjemniť. Často však býva na vine hlavne nesprávny výber cyklistického oblečenia. S nepríjemnými podmienkami a teplotami si dokáže poradiť napríklad kvalitné oblečenie talianskej značky UYN, ktoré kombinuje taliansky dizajn a patentované materiály. Poďme si ho dnes vziať pod lupu a pozrieť sa na to, prečo sa doňho oplatí investovať.

1. Láska na prvý dotyk

"Uvoľni svoju prirodzenosť", to je motto značky UYN. Prečo tomu tak je, zistíte už na prvý dotyk. Poznáte ten pocit, kedy behom pár sekúnd zistíte, že práve držíte v ruke cyklistické oblečenie z veľmi kvalitného materiálu? Rozdiel spoznáte takmer hneď, a to nemusíte oblečenie ani obliekať, aby ste sa presvedčili na vlastnej koži.

Dresy značky UYN sú vyrobené z elastického materiálu, ktorý dokonale kopíruje postavu a zaisťuje maximálnu aerodynamiku. Na zadnej časti dresu nechýba ani mikro-perforácia pre lepšiu termoreguláciu a odvádzanie potu.

2. Exkluzívne balenie

Kto by to bol povedal, že rozbaľovanie športového oblečenia môže byť zážitok? Ak si objednáte oblečenie od značky UYN, môžete sa tešiť na exkluzívne balenie, kde nájdete všetky informácie o použitom materiáli, vlastnostiach aj o samotnej značke. To všetko navyše v profesionálnom grafickom spracovaní. Pokiaľ hľadáte najvyššiu kvalitu, so značkou UYN nešliapnete rozhodne vedľa.



3. Prírodné antibakteriálne vlákno pre maximálny komfort

Značka UYN sa odlišuje nielen svojim balením, ale aj použitím špeciálneho rastlinného vlákna NATEX, ktoré na výrobu oblečenia používa. Vlákno sa vyznačuje svojimi antibakteriálnymi vlastnosťami, vďaka ktorým znižuje tvorbu zápachu. Navyše schne o 50% rýchlejšie a je o 25% ľahší ako iné materiály.

Materiál výborne transportuje pot a oveľa rýchlejšie schne. Jazdy v letnom počasí tak už nemusia byť vašim nepriateľom, ale môžete si ich užiť naozaj naplno.

Materiál AIRNEX zase zachytáva teplo a vytvára účinný izolačný efekt. Navyše ide o úplne udržateľný materiál, ktorý je vyrobený zo zvyšného materiálu vznikajúceho pri výrobe produktov UYN. Vďaka tomu dospela značka UYN k výrobnému procesu s nulovým odpadom.

4. Dajte zbohom nepohodlným švom!

Prekážajú vám na cyklistickom oblečení nepohodlné švy? Túto starosť môžete s oblečením od UYN hodiť za hlavu. Značka totiž používa skutočne len nutné minimum švov a jazdu na bicykli (či iné športy) posúva na oveľa vyšší level. Vďaka veľmi pružnému materiálu navyše nebráni v pohybe.

Ďalšou výhodou je, že pod dresmi UYN nie je potrebné nosiť už žiadne spodné prádlo. Nemusíte sa teda obávať, že vám investícia do značky UYN urobí výrazne väčšiu čiaru cez rozpočet ako pri iných značkách.



5. Výroba bez odpadu

Záleží vám na tom, ako značka pristupuje k životnému prostrediu? Udržateľnosť a ekologické riešenie patrí medzi jednu z priorít značky UYN. Nie je teda divu, že UYN získala medzinárodný certifikát OEKO-TEX. Vďaka tomuto oceneniu si môžete byť istí, že spoločnosť pri výrobe spĺňa tie najprísnejšie kritériá udržateľnosti.

UYN vyvinula dokonca aj špeciálnu technológiu, ktorá dokáže zachytiť až sto miliónov mikroplastových vlákien ročne. Na výrobu svojich produktov využíva hlavne prírodné vlákna a upravuje ich tak, aby sa znížilo rozptyľovanie mikroplastov.