5 dôvodov, prečo si vybrať Scott

Tagy:
5 dôvodov, prečo si vybrať Scott>

Chystáte sa začať novú sezónu a zmeniť svoj cyklistický šatník? Hľadáte značku, ktorá ponúka kvalitné materiály, ale aj pohodlie? Pripravili sme pre vás päť dôvodov, prečo by ste si mali vybrať značku Scott, ktorá ponúka dobrý pomer ceny a kvality, jednoduchý a efektívny dizajn a množstvo funkcií, ktoré ocenia začínajúci aj profesionálni cyklisti.

1. Jednoduchý dizajn a množstvo vychytávok

Cyklistické oblečenie Scott si zamilujete najmä vtedy, ak ste fanúšikom jednoduchého dizajnu, ale nezaobídete sa ani bez užitočných vychytávok. Cyklistické dresy Scott majú poloautomatický zips, ktorý zaručuje, že zips zostane v požadovanej polohe a samovoľne sa nerozopne. Vďaka silikónu na elastickom spodnom leme zostáva dres na svojom mieste. Sieťované časti zabezpečujú vynikajúci odvod vlhkosti. Na menšie nevyhnutnosti poslúžia vrecká na zadnej strane dresu. 

2. Šliapnite do toho v  daždi a vetre

Predstavoval pre vás vietor alebo dážď zámienku na vynechanie cyklistiky? Vďaka systému DRYOzone môžete v okamihu poraziť počasie. Vyskúšajte jednu z búnd Scott, ktoré vynikajú odolnosťou voči vode aj vetru. 

Vďaka materiálu DRYOzone, ktorý sa používa v bundách Scott, sa nemusíte obávať ani toho, že by vám oblečenie zmoklo. Dážď steká po vodoodpudivej vrstve na najvrchnejšej vrstve materiálu a nevsiakne vlhkosť. Materiál DRYOsphere sa stane vaším pomocníkom najmä v nepriaznivom počasí. Vďaka ochrannej priedušnej bariére si však poradí aj s dažďom.

3. Voľný pohyb vďaka materiálu DUROxpand

Máte niekedy pocit, že sa v cyklistickom oblečení nemôžete poriadne hýbať, že je vám tesné a nedá sa natiahnuť? Zvyčajne nie je chybou len nesprávna veľkosť alebo zle padnúci strih. Na vine môže byť často materiál. Cyklistické dresy a nohavice Scott vám však radosť z jazdy na bicykli nezoberú. Vďaka materiálu DUROxpand, ktorý sa rozťahuje do štyroch strán, vám dresy a nohavice Scott umožnia voľný pohyb, čo oceníte najmä pri dlhších jazdách. Oblečenie sa dá ľahko prispôsobiť vášmu telu.

4. Jazdite v suchu a v pohodlí vďaka materiálu DYROxcell

Spotené oblečenie, ktoré vám spôsobuje chlad na tele, vám počas jazdy určite nepridá na pohodlí a navyše hrozí, že prechladnete. Zaujíma vás, ako tento problém vyriešiť? Opäť nepodceňujte dôležitosť výberu správneho materiálu. Cyklistické oblečenie Scott ponúka pohodlie vďaka rýchloschnúcemu materiálu DRYOxcell, ktorý schne rýchlejšie ako bežné materiály a neabsorbuje vlhkosť.

A ako to všetko funguje? DRYOxcell je založený na rýchloschnúcej technológii, ktorá odvádza vlhkosť priamo od pokožky a rozptyľuje ju na väčšiu plochu materiálu. Tým sa urýchli proces odparovania a vaše oblečenie zostane oveľa dlhšie suché.

5. Na svoje si príde naozaj každý

Značka Scott ponúka cyklistické oblečenie z rôznych materiálov, strihov, vzorov a farieb. Uprednostňujete bavlnené cyklistické tričká? V našej ponuke dresov značky Scott nájdete aj dresy z organickej bavlny v niekoľkých farbách, ktoré sú vhodné na univerzálne použitie. Je len na vás, čím si túto sezónu obohatíte svoj cyklistický šatník. Novinky tohto roka si môžete pozrieť priamo v našom e-shope.